5 идеи за коледна украса с LED осветление

Коледните празници наближават, затова вижте 5 идеи за това как да направите страхотна коледна украса с LED осветление.

Коледните и новогодишни празници са сред най-очакваните събития през годината. Всички ние създаваме неповторима украса, подсказваща за коледния дух, за да си създадем желания уют у дома. За да ви помогнем да впечатлите гостите си с творческите си заложби по декориране, ще ви дадем 5 идеи за коледна украса с помощта на LED осветление.

5 идеи за коледна украса  с LED осветление

Едно от първите неща, които трябва да имате предвид, преди да стартирате украсата на дома ви, е да решите какъв ефект искате да постигнете. Новогодишната ви декорация може да бъде закачлива или стилна, да подсказва наличието на малки дечица в семейството, или да цели изумлението на гостите. За всичко това може да се обърнете за помощ към множеството разновидности на LED осветлението.

Да декорираме елхата с LED осветление

Един от най-основните символи на коледния дух е именно зеленото дръвче, което отрупваме с подаръци. За да подчертаем неговата идентичност и стил, можем да го осветим с подходящи цветове. Някои от нас биха заложили на едноцветните светлини, докато други биха се спрели на разнообразието от цветови нюанси и мигащи светлини. В която и група да се намирате, най-доброто решение за украсата на коледното дърво са именно LED лампичките.

Разгледайте коледната украса във Викиват

Да подчертаем входната врата с LED осветление

Първото нещо, върху което ще приковат вниманието си вашите гости, непременно ще бъде входната ви врата. Освен популярните зелени венци, които слагаме на вратата, тази година можем да изберем да подчертаем нейната форма с LED осветителни тела. За целта изберете LED лента в подходящ цвят, залепете я по касата на вратата и я свържете. Можете да бъдете сигурни, че още от вратата ви ще струи коледно настроение.

Разгледайте коледната украса във Викиват

Да осветим терасата с LED светлини

В тъмните зимни нощи осветените тераси в различни цветове винаги привличат вниманието на минувачите. За да въздъхнат преминаващите по улицата хора точно по вашата тераса, декорирайте външната й страна с LED. Освен, че те са рационален избор от гледна точка на използването на електроенергия, те са достатъчно силни и издръжливи, за да ви служат вярно години наред.

Разгледайте коледната украса във Викиват

Да украсим двора с LED осветление

Ако живеете в къща и притежавате дворно пространство, в което искате да развихрите идеите си за коледна декорация, то тогава отново можете да се насочите към LED. Можете да разгледате широката гама от разнообразно външно LED осветление, което е изцяло защитено от неблагоприятните зимни условия. Осветете елха в двора или просто дърво във вашата градина, поставете LED лампи по оградата или подчертайте пътеката от двете й страни.

Beautiful Christmas lights display.

Разгледайте коледната украса във Викиват

За хората, които имат дървена беседка в двора си, осветяването й е също интересно предизвикателство. Използвайте червена или жълта светлина, която да постави акцент върху съоръжението. Въпреки че е малко вероятно да използвате беседката през студените зимни вечери, можете поне да внесете малко светлина и новогодишен дух в двора си чрез нея.

Да преобразим прозорците с LED осветление

Отново залагайки на използването на LED ленти, акцентирайте върху няколко или дори върху всички прозорци на вашето жилище! Коледната украса може да представлява LED осветление, поставено на долната рамка на прозореца или обградило стъклото от всички страни.

Разгледайте коледната украса във Викиват

И в този случай имате възможност да избирате кой цвят ще бъде най-подходящ за фасадата на вашата жилищна сграда. Ако не искате да се съобразявате с основния нюанс, можете просто да заложите на стандартната топлобяла светлина. За да си представите точно как изглежда тя – можете да я свържете с познатата ви от детството жълта светлина, която често пъти ни напомня за топлината и уюта на дома.

Exit mobile version